Vi har i alla fall fått beställt vår bröllopstårta

Nu har vi kommit hem igen efter en lång dag inne i Göteborg. Vem hade kunnat tro att det fanns såå mycket som skulle göras och förberedas inför ett helt vanligt bröllop! Borde inte vi som skal föreställa de lyckliga tu liksom slippa alla praktiska göromål, och bara njuta?! Det tycker jag personligen borde vara självklart! Vi har i alla fall fått beställt vår bröllopstårta, en stor och härlig skapelse med flera våningar! Jag vill sååå så så gärna berätta för er vad det blir för något, utseende och smak, men mannen har uttryckligen förbjudit mig. Tårtan skall vara något av n överraskning för gästerna, och eftersom många av er sitter här inne och läser, så ja.. Tyvärr.

Vi är på god väg i alla fall, häften av allt som skall bestämmas är färdigt, inklusive klänning, festsal, fotograf och underhållning. Det tycker jag ändå är ganska så okej. Jag kan ju dock avslöja att detta kommer blir mitt första och sista bröllop, för det finns inte ens chans att jag går igenom alla beslut och all stress en gång till! Nu skall vi i alla fall bara ta det lugnt. Mannen har gått upp och lagt sig i sängen med en bok, och jag sitter här med er och njuter.. Så fort jag är färdig med uppdateringen här så skall jag streama några av alla mina missade tv-serieavsnitt, och bara njuta av att dagen blev så lyckad som den blev! Ha en helt fantastiskt kväll mina vänner, och jag hoppas att er dag varit lika bra som min!

Läs mer om Bröllopstårta Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *