Veterinär Kävlinge – Om oss

Veterinär KävlingeVet ni vad jag älskar? Nej? Då skall jag minsann ta och berätta det för er. Det är lite löjligt, och det är sjukt att man inte har tillräckligt mycket tid för att faktiskt kunna slappna av eller tänka på annat under ett veterinärsbesök. Men nu är det som det är och då får man göra det bästa av situationen.

Det är som så att jag arbetar hemifrån. Internet är verkligen en gåva skänkt från ovan, något som gör det möjligt att leva det liv man önskar och arbeta med det man älskar.

Nu är det som så att jag hade ett besök hos veterinären inbokat idag, och eftersom jag faktiskt älskar mitt jobb och alltid har fullt upp, så sätter det lilla uppehållet käppar i hjulet. När vi kom ut till veterinären, en djurklinik utanför Kristianstad, så fick vi som vanligt slå oss ner i väntrummet. Det var också där jag fick min lilla överraskning. De har minsann investerat i WiFi här. Ingen kunde väl ha blivit gladare än jag, måste jag säga. Nu kan jag minsann jobba hos veterinären också, eller i alla fall kolla mail och svara och sånt.

Nu är vi ändå hemma igen, och jag får väl fortsätta i mina vanliga hjulspår. Till nästa gång vet jag dock att jag kan ta med min platta till veterinären och spara in lite tid där. Det kan kanske verka lite oförskämt, men ändå. Idag blev min veterinär bättre än någonsin, och med tanke på hur bra jag redan gillade dem så var det imponerande att det kunde bli bättre.

Nu väntar lite tid framför datorn, lite fakturor skall skrivas. Ha en bra dag mina vänner. Njut för mig också.

Läs mer om oss här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *