Vet du vad jag vill ha för badrum i Lund?

BadrumLund för den som behöverSom jag längtar tills vi skall renovera vårt, ärlig talat, hemska badrum. För närvarande har vi ett mintgrönt badkar, mintgröna väggar, mintgrönt element och brunt kakel på golvet.  Låter vackert, eller hur?! Tro det eller ej, så är faktiskt toalettstolen vit. Hur tänkte dom där? Den måste vara utbytt lite senare. Det känns som att det mer borde ha varit en sån vacker brun gammal sak. Helst med matchande brun toa sits.  Vilken inspiration! Känner ni inte hur man får rysningar längs med ryggraden? Vackert!

Han borde väl vara duktig ändå. Tror jag…

I alla fall. Nu är det jag som skall googla upp mig på badrum i lund. Vill ju ha lite inspiration, plus att jag vill hitta en duktig firma som kan sköta arbetet. Gärna snabbt. Gärna heta hantverkare. Så klart! Det spelar liksom ingen roll hur duktig han än må vara. Är han inte söt så kommer han inte innanför dörren. Vad min kära pojkvän har att säga om det? Ingenting.. Jag har sett hur han kollar in den blonda servitrisen på baren nere i stan.  Jag kollar åtminstone när han inte är i närheten. Vi kvinnor besitter lite mer taktkänsla.

Du vet väl inte vad jag vill ha? VA?

Förlåt, tillbaka till ämnet. Vårt badrum i Lund. Vad göra, vad göra. Vi var inne på svart skiffer plattor på golvet. Men sen var det någon besserwisser som poängterade hur mycket kalk som kommer synas då. Jag kanske gillar kalk. Tänkt på det va?!

Suck, skall söka www.badrumlund.com och kolla på bilderna. Det kan man tycka borde ge nåt i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *