Trivsam och välansedd Golfklubb i Stockholm

Stockholm är en stad som bjuder på mycket sport- och naturupplevelser. Inne i centrala Stockholm finns många grönområden och parker som kan utnyttjas för jogging, bollspel och picknick. Runtom staden finns ett flertal simmhallar, hockeyarenor, skidspår, fotbollsplaner.

Stora delar av Stockholm är byggt på kuperad mark med mycket naturliga grönområden bevarade, vilket gör naturen extra intressant. På Södermalm är området så pass kuperat att man har kunnat bygga en liten skidbacke. En bit utanför stadens centrala delar finns mycket skog och mark bevarad, perfekt för vandring, jogging, skidåkning eller på vintern. Det har satsats på mycket lagsport i Stockholmsområdet och här finns flera av landets största idrottsklubbar, som är mycket aktiva på alla nivåer, från små barn till elitnivå.

Golf är en mycket populär sport i området och är landets mest golfbanetäta område. Det finns gott om banor att välja på för alla smaker och nivåer. Motionen och den friska luften lockar många till sporten, både gamla och unga. För den som vill spela på en varierande bana med blandad svårighetsgrad i vacker miljö rekommenderas ett besök på Kyssinge Golfbana. Det ligger en bit utanför innerstan, inte långt ifrån Arlanda. Banan är hela 27 hål lång. Dessutom finns en omfattande träningsanläggning med 14 stationer där du kan träna och förbättra alla led i ditt spel. Det ger resultat ute på banan. I anslutning till Kyssinge golfbana finns en trevlig restaurang som serverar både lunch, fika och middag i ett varierande utbud. Läs mer om denna golfklubb här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *