Trevligt att bo på hotell i stockholm

Att bo på hotell är alltid ett trevligt avbrott från vardagen, jag bor i vanliga fall i Örebro men jag tycker det är roligt och trevligt att besöka vår vackra huvudstad Stockholm med jämna mellanrum för att dels få bo på något lyxigt hotell med bra frukost buffe men också för att få gå på någon bra restaurang eller varför inte vara lite kulturell och gå på operan eller någon teater uppsättning. Oavsett vad jag tar mig för när jag åker till Stockholm är det alltid lika trevligt. Jag har med åren bott på många av Stockholm alla Hotell, det finns idag en uppsjö med hotell i varierande kvalitet och prisläge, allt från 2 stjärniga hotell utanför tullarna till 4-5 stjärniga hotell mitt i smeten och ett stenkast från restauranger och nattliv.

Hotell Birger JarlJag bokar alltid mina hotell i Stockholm via nätet för att på så sätt få ett så lågt pris som möjligt, i och med att jag alltid bor på hotell på helgerna brukar hotellen automatiskt ha lägre pris. Min absoluta favorit webbplats när det gäller att hitta nya spännande hotell till ett bra pris är stockholmshotell.nu som är den kompletta guiden till hotell och shopping i Stockholm. Där kan man läsa om allt från vad de olika hotellen erbjuder, prissänka hotellnätter till alla shopping gallerier man bara måste besöka om man besöker Stockholm.

I mitten av februari hade jag bokat en hotell natt över alla hjärtans dag på hotell Birger Jarl för att överaska min älskade fru. Hotell Birger Jarl är ett riktigt trevligt hotell med en gedigen historia. Hotellet har fyra stjärnor samt en design och känsla som imponerar och pricken över i:et är att servicen är något över det vanliga då personalen är omtänksamma och servicemindet. Det absolut bästa med detta hotell är läget, inte dumt att kunna kliva rakt ut från receptionen till pulsen på stureplan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *