Till en gladare nyhet, vi har äntligen fått en tid med vår rörmontör

Rörmontör  Stockholm

Nu skall ännu en storm dra in över Skåne, det var ju inte så länge sedan sist! Jag är så sjukt glad att jag bor här i Stockholm, men det är klart att det är lite oroligt när mamma och de andra bor där nere! Sist drabbade det inte dem så hårt, men vi håller väl tummarna denna gången också! Det är bara att vänta och se, vädret kan man ju faktiskt inte göra sådär jätte mycket åt! Till en gladare nyhet, vi har äntligen fått en tid med vår rörmontör. De har varit här och tittat på jobbet och gett oss en jätte rimlig offert, så nu är det bara att köra. De skall dra om tre olika avlopp, montera ett helt nytt badrum och flytta en kökskran. Han skall även titta på vår värmepump och eventuellt blir det ett byte.. Så ja, nästan all vår VVS med andra ord! Det har varit på tapeten länge, men nu blir det äntligen av, så ja, ingen är lyckligare än jag!

Ikväll blir det jobb som vanligt, och imorgon skall jag försöka hinna till gymmet innan jag kör hem. Det är lite jobbigt när man hållt igång hela natten, men och andra sidan är det skönt när man är färdig. Då känns det verkligen som att det är rätt att åka hem och sova, som att jag gjort mig förtjänt av det helt enkelt. Dessutom är det knappt något folk på gymmet vid den tiden, så det är rätt så skönt.. Jag föredrar ett folktomt gym!

Läs mer om Rörmontör i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *