Plugga till frisör

Glad att jag kom in på frisör programmet i HelsingborgJag älskar allt som jag med skönhet att göra, jag tycker det är jätte kul att köpa nya ansiktsmasker och krämer till huden, speciellt när jag hittar någon som luktar lite extra gott.

Något som jag har fascinerats lite extra av den senaste tiden är frisörer

Jag har varit ganska mycket hos frisören de senaste 6 månaderna då jag har färgat mitt hår från svart till lite ljusare. Det är en process som tar ganska lång tid då man får vara försiktig så man inte skadar håret.

Jag har pratat ganska mycket med min frisör här i Helsingborg och frågat henne ganska mycket om frisör yrket och vad det egentligen innebär. På henne verkade det vara jätte kul, hon var så glad att hon hade valt att bli frisör. Dels för att det är kul att prata med alla kunder och dels för att det är så otroligt roligt att se en förändring och få göra någon lite extra fin.

Jag har berättat för henne om mitt otroliga intresse för skönhet och hon tyckte absolut att jag skulel plugga till frisör, det fanns en jätte bra skola här i Helsingborg.

Hon gav mig tipset att om jag utbildar mig till frisör kan jag jobba halvtid som frisör och halvtid i en skönhetsbutik så fick jag göra båda sakerna, jätte bra tips tyckte jag!

Så jag sökte in till frisör skolan här i Helsingborg, och gissa vad, jag kom in!

Läs om Frisör Helsingborg här: frisörhelsingborg.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *