Om oss – Lediga lokaler Jönköping

Vid byte av lokal och fastighetsbolag så är det så oerhört mycket som skall klaffa, och som man skall tänka på. Dels kanske man skall flytta en befintlig verksamhet, något som kan sätta käppar i hjulen för affärerna om man inte gör det på rätt sätt. Marknadsföringen för den nya lokalen skall planeras in, man måste finna en lokal på det läge som bäst passar verksamheten, den fysiska flytten måste vara snabbt avklarad och så vidare, och så vidare. Det är alltså mycket att tänka på.

Med kunderna i fokus

Det är även viktigt att hitta ett fastighetsbolag som prioriterar sina hyresgäster, och det kan jag med stor erfarenhet inte så noga betona. Jag har flyttat runt i allt för många lokaler, uthyrda av flera olika fastighetsbolag. Nu har jag äntligen hittat rätt, och Hamhus AB ger mig precis det jag behöver. Framför allt är det den personliga servicen som jag anser vara viktig, men även det faktum att de har många olika lokaler på centrala platser. Det innebar att det var relativt enkelt att hitta en lokal på en plats där många människor ständigt är i rörelse, och nu känns det helt rätt.

God service

Hamhus har dessutom sitt kontor här i Jönköping, något som innebär att jag bara kan titta in om i fall det skulle vara något. I och med att jag hyr min lokal så ingår det en hel del skötsel, och när denna sköts på rätt sätt så gynnar det i sin tur dina affärer. Jag slipper ta hand om snöröjningen, byta trasiga kranar eller sucka över ett läckande kylskåp. Min fastighetsskötare tar hand om alla mina småproblem, och jag kan istället ägna mig åt att sköta om min verksamhet. Precis så som det skall vara.

One Comment

  1. Svara
    stinsen köpcenter 10 augusti, 2013

    Jag uppskattar den här sidan jättemycket, hålla utkik efter villig in

    min sida om mode, design och jeans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *