Nya människor, nya vänner

bussbolaget använde sig utav bra däck på bussenJag hade en väninna en gång som beslutade sig för att åka på semester. Inget konstigt i det direkt, det var bara det att hon inte hade någon som kunde följa med henne. Hon är kanske inte den mest öppna och sociala personen, men hon ville verkligen åka och sagt och gjort. Ho bokade en resa. Med ett bussbolag.

Jag som själv enbart hart flugit till mina destinationer undrade varför. Jag har ingen som helst erfarenheter av bussbolag, vare sig bra eller dåliga, det bara kändes märkligt.

Låt mig ha mitt eget space

Hennes tanke var dock att det alltid finns andra människor på bussen, människor som du måste sitta bredvid under en lång tid, och människor som du troligtvis kommer gå på guidade turer med när ni väl är framme, och så på vis var hon inte ensam.

Detta är ett rätt så annorlunda argument och utläggning från en människa som är rätt så tillbakadragen och inte direkt tycker om folk, men vem är jag då att protestera. Om inte annat så borde de ju leda till ett helt gäng roliga historier.

Så, så, så fantastiskt

Så kom då dagen D, och hon satte sig på bussen som under nio dagar skulle låta henne göra en resa till Barcelona. Och ja, vill du åka till Barcelona så åk inte med ett bussbolag. Resan är nio dagar, men du spenderar bara tre av dem i själva Barcelona, resten är du antingen på väg dit eller därifrån. Vilket ju är kul om man vill se mycket annat förstås.

När hon väl kom hem igen så var hon som förbytt. Resan hade varit fantastiskt, Barcelona vad fantastiskt, människorna var fantastiska och så vidare.

Så ja, min slutsats, vill du åka på en fantastisk semester så åk med ett bussbolag. Gå in på den här hemsidan och läs mer: bussbolag.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *