Ny telefon med fina tillbehör 5an

När det gäller iphone 5 skal, så har jag nog nästan så mycket erfarenhet som man kan ha. Jag fick min femma bara några få dagar efter det att den hade kommit ut på marknaden i Sverige, och jag skaffade genast ett iphone 5 skal till den. Det fanns inte jätte många att välja på, men flera stycken verkade väldigt bra. Stabila, utan att bli för tjocka, och det fanns fina färger att välja bland. Många hade dessutom genomskinlig baksida,vilket jag gillar, för då ser man själva telefonens design igenom. Det är alltid trevligt att den design man ändå betalat ganska dyra pengar för, förblir synlig. Jag köpte ett iphone 5 skal som var svart, med genomskinlig baksida.

Det funkar väldigt bra, så vitt jag kan bedöma. Telefonen verkar vara väl skyddad mot fall och stötar och man kommer åt alla knappar och kontroller utan problem. Dessutom är kamerans funktioner inte på något sätt förminskade eller kompromissade med. På det hela taget ett bra iphone 5 skal, som dessutom inte var så värst dyrt. Det är ju något som kan göra många lite betänksamma annars, men det här hade ett riktigt rimligt pris, även för en snåljåp som jag själv. Jag köpte det i en butik som jag inte bruka handla i, men nu finns de ju nästa överallt, och mer lär det bli. I takt med att telefonen bli vanligare och vanligare, kommer det säkert gå att köpa en mängd olika iphone 5 skal till bra priser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *