Med solens varma smekning

Det ska serveras god mat på vårt brölllop.När jag gifter, för det skall jag göra vare sig min sambo vill det eller ej, så vill jag ha ett borgligt bröllop, och ceremonin skall genomföras på en varm strand någonstans. Det vill säga, inte i Sverige. Kanske lite tragiskt kan tyckas, men när man som jag, inte är något större fan av Sverige i sig, ja då är valet ganska enkelt.

Tryggheten i Sverige

Missförstå mig inte, jag tycker om vårt skolsystem, vården, tryggheten och så vidare, men jag skulle inte vilja hålla mitt bröllop i Malmö. Inte för att det är något fel i det, bor du sedan i Malmö så är det ju egentligen bara praktiskt. Men det är helt enkelt inget för mig. Som det ser ut nu så skall jag inte ens gifta mig inom det närmsta, men man måste ju få lov att planera.

Jag var på ett bröllop i Malmö för inte så jätte länge sedan. En nära vän gifte sig med sitt livs kärlek, och det var så oerhört vackert. Kyrkan var utsmyckad, och lokalen sen var helt fantastiskt underbar. Maten vad perfekt, och underhållningen alldeles lagom. Med det sagt så vill jag bara poängtera att det absolut inte är något fel i att hålla sitt bröllop i Malmö. Några av de allra vackraste bröllop jag varit på har utspelat sig just i Malmö, och jag vet många som väljer just den staden att gifta sig i.

Det är min dag!

Det är bara jag som har lite andra krav och preferenser. Och det måste man ju få lov att ha. Min sambo vet bara lite vagt om mina planer, och tur är väl kanske de. För han skall aldrig tro att han bara kommer komma undan med ett litet bröllop i närmsta stad. Så det så.

ska du också gifta dig? kika in på den här sidan: bröllopmalmö.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *