Marksten i Skåne

För inte så längesen så flyttade jag tillsammans med resten av min familj in ett nytt hus nere i Skåne, detta är verkligen mitt drömhus! Det är ett stort vitt hus med högt i tak som har lite av den gamla känslan samtidigt som det är väldigt modernt.

Huset har verkligen allt som vi vill ha

Förutom en sak, vår trädgård är fruktansvärt tråkig. Trädgården är jätte stor och kan därför vara väldigt svår att fylla ut, därför hade vi tänkt bygga oss en pool, men vi tyckte att det var något annat som fattades också.

En av mina goda vänner berättade om en butik som ligger här i Skåne som säljer marksten, jag tyckte detta lät intressant så jag tog med mig min man och åkte ut till butiken. Det var en jätte mysig butik med massor utav olika saker till trädgården, dem hade byggt upp en utställning med marksten där den visade hur man själv kunde lägga det i sin trädgård, så att man skulle få lite inspiration. Vi tyckte det såg jätte bra ut och bestämde oss för att vi ville ha marksten i trädgården till vårt hus i Skåne, det skulle passa helt perfekt.

Våra släktingar och vänner brukar vilja komer över på middag så då passar det utmärkt med en uteplats i marksten där vi kan ha en grill och lite möbler så vi kan sitta där. Dessutom kan vi göra en gångväg med marksten fram till huset så att det ser lite mer inbjudande ut att komma hem till oss.

Marksten i Skåne är något som alla som bor i hus borde prova på, det kan verkligen lyfta upp trädgården så att den ser mycket finare ut.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *