Markiser Malmö – Våra tjänster

Våra tjänster

Jag har länge funderat på det här med markiser i Malmö, och eftersom jag äger både en butik och en villa, så funderar jag på att installera det på båda ställen. På butiken hade vi nämligen en markis innan, en gammal sådan, men med väder och vind så har den till sist gett upp, och det är dags att investera i en ny.

På grund av detta har jag valt att kontakta ett företag under namnet LN Fönsterputs och Persienn. De har många bra referenser, och senast idag så fick jag även reda på att de utför fönsterputsning. Hade man kunnat få det på någon form av abonnemang så hade det löst en hel del utav mina bekymmer.

Först och främst skall jag dock låta dem installera våra markiser. Jag har hört en del från de andra butikerna här, och de har berättat att företaget kommer ut på ett besök för att allting skall bli absolut rätt. De demonstrerar de material och designer de erbjuder, och sedan mäter de upp alla fönster för att kunna skräddarsy markiser i Malmö. De erbjuder service och personligt bemötande, och det är just ett sådant företag som jag vill starta ett sammarbete med. Kan de sedan också erbjuda mig fönsterputsning, ja då har de checkat av alla boxar.

För den som inte vet varför man vill installera markiser på butiker eller boenden, så kan jag informera om att de kan göra underverk för inomhusklimatet. De skyddar dina skyltade varor mot solen, vilket innebär att de inte bleks lite lätt. De sänker också inomhustemperaturen, vilket i sig också lockar kunder, även de som bara tittar in för att undkomma solens strålar. Våra markiser främjar vår verksamhet, och vi har ett oerhört stort behov utav dem.

Läs mer om våra tjänster här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *