LG Nordic

En månad har gått sedan vi installerade vår nya värmepump, detta blir en recension till alla er andra husägare där ute.

Vi valde en LG Nordic Prestige efter att ha gjort mycket research och jämfört flera olika modeller. Vi är väldigt nöjda fast vi bara haft den i en månad, vi har ett mycket behagligare inomhusklimat nu än förr och vi börjar redan märka hus våra uppvärmningskostnader sänks. Enligt den informationen vi fick av Polarpumpen är värmepumpen väldigt energisnål och på sikt bör uppvärmningskostnaderna som sagt sänkas, det ser vi fram emot.

LG Nordic Prestige är en luft-luftvärmepump och ska vara en av de absolut bästa på markanden, har man haft en annan värmepump tidigare kanske man kan märka någon skillnad men detta är vår första så vi har inte jätte mycket att jämföra med. Dock har vi hört från bekanta som har samma att även de är väldigt nöjda och tycker den är bättre än den förra. Vi har barnbarn med allvarliga allergier och det var något vi vekligen tänkte på när vi skulle köpa värmepump, denna har plasmafilet och är väldigt allergivänlig då den använder sig av avancerad luftrengöring för att rena luften från virus. Detta gör att vi kan ha vårt barnbarn hemma utan problem, en trygghet för både oss och vår dotter.

Vi var även noga med att installera vår värmepump med en AirPatrol, den gör att vi kan styra värmepumpen från mobilen. Om vi till exempel åker till vinterstugan kan vi dra ner värmen i huset och spara pengar, när vi är på väg hem igen kan vi höja värmen lagom till vi anländer. Detta är något vi absolut rekommenderar alla som har en värmepump, väldigt praktiskt att kunna styra när man inte är hemma. Skulle det hända något man kan snabbt stänga av den. Vi är i väldigt nöjda med vår LG Nordic Prestige, den är anpassad för norden och funkar väldigt bra i vårt hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *