Kombinera tradition och modernism med Ray-Ban New Wayfarer!

I glasögonvärlden finns det få varumärken som är så etablerade och omåttligt populära som Ray-Ban. Och inte undra på det – bakom utseendet hos såväl glasögonen som solglasögonen ligger både klassisk, tidlös och lättburen design av hög rang och traditioner som sträcker sig så långt tillbaka i tiden som till 1930-talet.

Ända sedan Ray-Ban producerade sin första glasögonmodell ”Aviator” år 1936 har varumärket växt sig större och mäktigare än någon annan tillverkare på marknaden – och trots att designen fortfarande innehåller klassiska former och detaljer har skaparna bakom glasögonen även en träffsäker fingertoppskänsla när det kommer till att kombinera rådande trender med element som är typiska just för Ray-Ban. Ett exempel på detta är glasögonen ”New Wayfarer”, som är en nyare variant av den klassiska Wayfarer-modellen. I jämförelse med en klassisk Wayfarer har New Wayfarer en aningen fyrkantigare och mer dämpad form samt att bågen gjorts aningen smalare och nättare. De klassiska, lätt utstickande kanterna hos bågens front finns fortfarande kvar, vilket gör att glasögonen har en lätt retro-känsla över sig som ändå inte är tagen till sin spets på samma vis som en klassisk Wayfarer. För den som inte nöjer dig med ett par vanliga svarta glasögon finns dessutom New Wayfarer i en mängd olika härliga färger som inger en lite modernare och mer personlig känsla! Exempelvis modellen RX5228-2479  har ett utseende som är lättburet men ändå lite mer extraordinärt: en svart utsida och en klarröd insida med ett lekfullt mönster av Ray-Ban's textlogga är tryckt i vitt.

Det unika hos New Wayfarer är att glasögonen har samma klassiska retro-känsla som alla glasögon från Ray-Ban samtidigt som de nytänkande, sprakande färgerna livar upp och utstrålar moderiktighet. Ungefär som en kombination av nutid och dåtid i formen av ett par riktigt snygga glasögon som passar alla.

Fördelarna med designen hos Ray-Ban New Wayfarer är att glasögonen har ett utseende som är lättmatchat och enkelt kan bäras upp med stil av såväl unga som gamla, män som kvinnor. Dessutom vilar onekligen en genuin känsla för stil och äkta vara över alla Ray-Ban glasögon, och den som placerar ett par glasögon från Ray-Ban på näsan kan omöjligt undvika att notera den höga kvaliteten och pondusen som finns i såväl materialet som designen. Och ärligt talat: vad mer kan man egentligen begära av ett par glasögon…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *