Inspirerade av Grandpas stora utbud av vintage

Att leva ett stressigt liv är det ingen som tycker är speciellt roligt. Jag själv lever ett relativt lugn liv som går i medelhastighet, vilket jag är mycket nöjd med. Det är trivsamt att slippa uppleva den där dagliga stressen över alla vardagssysslor som man måste utföra inom vissa tider varje dag. Många av mina vänner lider av stress däremot. Jag gör allt jag kan för att underlätta deras vardag, men ibland är det svårt. Jag gillar att dela med mig av mina erfarenheter för att hjälpa dem på bästa sätt och därför tänkte jag dela med mig av ett tips som jag gav till en kompis som ringde mig häromdagen.

Kompisen som ringde är en nära vän till mig. Vi bor grannar och har växt upp ihop. Skillnaden mellan oss är att hon har två barn och jobbar väldigt mycket, medan jag själv enbart jobbar en del. Hon ringde för att hon behövde bli rekommenderade en bra webbutik som hon skulle kunna handla inredning ifrån. Hon vet att jag har stenkoll på allt som har med internetshopping att göra då det är ett stort intresse i mitt liv. Hon hade nu förstått att det skulle vara enklare för henne att börja införskaffa det hon behöver via internet. Saker som inte behöver provas och kännas på går alldeles utmärkt att beställa hem till dörren. Mycket smidigt är det också.

Grandpa inspirerar med sitt urval av vintage

Jag rekommenderade henne att besöka Grandpa.se. Jag vet att hon älskar vintage, vilket finns på i den butiken, så jag visste att mitt tips var helt rätt för henne. Grandpa är en butik som ger vem som helst härlig inspiration och känslan man har i butiken är fascinerande. Jag älskar att klicka mig runt i butiken och drömma mig bort. Oftast drömmer jag om hur jag äger allting som de erbjuder. Personligen är jag även själv intresserad av vintage, så jag visste redan innan jag tipsade henne att utbudet som fanns skulle passa henne. Hon var ute efter att köpa hem lampor till sina barns rum, och eftersom att jag vet hur det har inretts i dem kunde jag inte tänka mig ett bättre alternativ än vintage från Grandpa. Grandpa väljer noggrant ut alla de produkter som de erbjuder sina kunder, vilket gör att känslan blir betydligt mer personlig och unik då man handlar från dem än när man handlar från en butik med hundra gånger fler produkter i sortimentet. Detta gäller även för kategorin vintage, och det märks. För min egen del kan jag säga att det enbart är produkter av intresse som går att klicka hem därifrån. Det är minst sagt inget fel på trendmedvetenheten och stilen när det gäller Grandpa.

Jag talade med min kompis då hon klickade sig in för att se över utbudet av vintage. Det tog inte lång tid innan hon fann två lampor som hon var intresserad av. Det fanns mycket mer än så som gärna hade fått komma hem till henne förstod jag, men hon lade lite band på sig själv. Nu var det tydligen bara lampinköp som gällde. Än har jag inte hört något om någon leverans, men jag väntar med spänning på att höra hur nöjd hon blev med sitt köp hos Grandpa. Jag är alltid supernöjd, vilket gör att jag inte kan tänka mig att någon annan inte är det. Jag hoppas att jag har rätt i det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *