Hudvård Malmö

Jag besökte en hudvårdsklinik i Malmö, och så besviken jag blev. Det var förra veckan, jag hade aldrig gjort något liknande innan och gladde mig så inför besöket. Jag menar, en behandling kostar ändå en hel del så man förväntar sig ju ändå på något plan att det skall vara värt pengarna. Det kan jag lugnt säga, att det var det inte.

Frågan är nu om jag någonsin kommer göra om det igen. Visst skulle jag vilja testa en annan salong, men som det känns nu är inte den hudvård som erbjuds direkt värt pengarna.

Imorgon skall jag dessutom gå och klippa mig. Alla dessa behandlingar var ett litet steg i att förändra mig själv, välkomna mitt nya jag och starta på mitt nya jobb. Jag vill vara en helt ny människa, någon som upplevs som självsäker, och som kanske till och med kan känna det själv. Än så länge blev den planen ganska så misslyckad, har vi tur kan frisören kanske uträtta mirakel. En ny hårfärg hade kanske varit något, eller är det att dra det hela lite väl långt?

Inför mitt nya jobb har jag dessutom investerat i en helt ny garderob. Jeans och t-shirtar har fått ta plats bredvid skjortor och byxor med pressveck. Detta var förvisso inget krav, men jag känner ändå att jag skulle vilja klä mig efter mina arbetsuppgifter. Det är en helt annan stil än den jag känner mig trygg i, men man skall väl ändå ta och börja om från början någon gång. Varför inte börja med det redan idag?

Håll nu alla era tummar och tår för mig och mitt nya liv. Kanske går jag så småningom tillbaka till det gamla, vem vet, men jag kan ju åtminstone göra mitt absolut bästa under tiden.

Läs gärna mer om Hudvård i Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *