Gillade golf tillslut

Det var kul att spela golf i SkåneUnder hela min uppväxt har jag ägnat mig åt sporten golf. Jag kommer ihåg första dagen mina föräldrar tog med mig till golfbanan, jag tyckte att det såg jätte tråkigt ut att spela golf, jag tyckte att det enda man gjorde var att gå och gå och gå, och visst det är kanske är sant men nu har jag lyckats förstå det fina med att gå där på golfbanan.

Mina föräldrar provade att ta med mig till golfbanan 10 olika gånger

Och inte förens den tionde gången lyckades dem få mig att prova på det, men när jag väll provade var det kärlek vi första ögonkastet. Sen den dagen har jag spelat golf minst en gång i veckan.

I skåne finns det många olika golfbanor och det är inte nån jätte utflyckt att ta sig till dem. Jag har deltagit på många tävlingar på dem olika golfbanorna men jag brukar också åka till dem själv och bara spela lite, det är skönt med variation och alla golfbanor i skåne är otroligt fina.

Eftersom mina föräldrar och spelar golf tycker dem att det är så roligt att jag också har det som ett så stort intresse nu. Några gånger har vi åkt utomlands på golfsemester och solat, badat och då också spelat golf.

Det har varit jätte mysigt men jag måste erkänna att det har sin skarm att spela golf i Skåne. Jag tycker att sveriges klimat är så himla skönt att vara ute i, att jag föredrar faktiskt att spela golf här.

Kolla in den här hemsidan: golfskåne.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *