GI-boxen erbjuder hemkörd matkasse med GI-mat

Trenden med matkassar är förmodligen inget som gått någon obemärkt förbi. Marknaden har vuxit enormt de senaste två åren, och idag finns det många olika företag som tillhandahåller tjänsten som erbjuder en hemlevererad matkasse full med nyttig och snabblagad mat inspirerad från länder runt om i värden. Det finns något för alla, oavsett om du är intresserad utav GI-kost, snabblagat eller mer avancerade och spännande rätter.

Jag och min sambo bestämde oss för att beställa hem varsin matkasse från GI-boxen, och det har varit både spännande och mycket bekvämt. Att få hem varsin färdigpackad matkasse fylld med luncher och middagar för fyra veckor har gett oss otroligt mycket inspiration och idéer för framtiden. Då vi båda dessutom jobbar mycket och tycker att matinköp är ganska tråkiga har det gett lite mer ro i själen att få våra matkassar levererade direkt hem till dörren. Att leveranserna från GI-boxen dessutom sker under kvällstid ger företaget en stor stjärna i kanten. GI-boxen erbjuder sin matkasse för 99 kronor per dag i 28 dagar. I det priset får du förslag på frukost och mellanmål, samt träningstips och viktgaranti. I din matkasse ligger då 40 maträtter som för en person skall räcka under hela fyraveckorsprogrammet. Detta har fungerat oerhört bra för oss, och GI-boxen håller verkligen vad de lovar. Att man får med frukost- och helgrecept och träningstips i sin matkasse är hur bra som helst, och oss har det verkligen inspirerat. För den som är missnöjd och inte har sett de resultat som programmet utlovar erbjuder GI-boxen en analys utav kost- och träningsvanor, och därefter lägger de tillsammans med sin kund upp ett personligt program som följs upp till dess att önskade resultat uppnås. För mig känns det mycket seriöst, och jag hade uppskattat det om jag hade känt att jag behövde utnyttja viktgarantin.

I en matkasse från GI-boxen kunde vi hitta rätter med innehåll som fläskfilé, olika fisksorter, biffar och kyckling. Ibland var det grytor och ibland var det olika såser och grönsaker som fanns med som tillbehör. För min del var den asiatiska kycklingwoken en klar favorit under hela programmet, och för min sambo var det en fransk kycklinggryta med matvete som hamnade i topp. Till min wok fanns det råris och chili- och citrussås vilket man såklart kan välja om man vill äta till woken. För min del kunde det räcka utan tillbehören. Med kycklinggrytan kom haricots verts, tomat, olika kryddor, champinjoner och pumpafrön vilket var otroligt gott. Flera rätter, inte bara dessa två, kommer vi att laga ofta i framtiden.

Jag har väldigt lätt att tappa inspirationen och suget på att laga mat. Det är nog inte bara jag som ofta står i mataffären och ibland bara stirrar i den tomma korgen man håller i handen. Med en hemlevererad matkasse slipper man just det problemet. Denna matkasse från GI-boxen var helt klart värd pengarna, då jag dessutom har en otrolig koll på vad jag stoppar i mig när allt innehåll listas på matlådorna. Jag slipper framförallt oroa mig för mitt kaloriintag på lunchrestaurangers menyer, eller vara extra påhittig och inhandla både lunch och middag varje dag i mataffären. En matkasse innehåller allt det som vi varit ute efter med vår GI-kost – planering, spännande recept, koll på näringsinnehåll och viktgaranti. Mest glada är vi över att GI-boxens matkasse har gett oss inspiration att fortsätta med GI och förslag på massor utav nya, goda rätter. Oavsett om vi väljer att beställa en till matkasse var, som GI-boxen erbjuder 20 % rabatt på eftersomatt det är vår andra leverans, så har tjänsten gjort framtiden ljus för vår kosthållning och matlagning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *