För de fina och för oss andra

Jättefina ballonger på insidan av vårt partytältVi använder partytält på alla våra evenemang, i Sverige är detta nästan mer ett måste än en önskan. Med det opålitliga väder vi har här i landet så är regnskurarna aldrig speciellt långt borta, och att då chansa på att vädret verkligen kommer hålla sig fint, det är en riktigt dum och ogenomtänkt idé.

Ibland är det dumt att chansa

Att använda sig av ett parttält, det har räddat oss vid ett flertal tillfällen. Vid ett flertal evenemang har den klarblå himlen plötsligt bara öppnat sig, och regnet har vräkt ner på alla möjliga plan. Välkommen till Sverige liksom, det är ju så det fungerar här. Det behöver inte ens hålla på mer än ett par minuter, men det räcker ändå mer än väl.

I alla fall, vid majoriteten av våra evenemang så är gästerna uppsnofsade och finklädda till tusen. Champangen porlar, och artiga handskakningar och falska leenden sitter på var och varannan person. Det är så det fungerar i min bransch, och att ta en chansning här och skippa vårt partytält, det hade inneburit konkurs för företaget om regnet ändå dök upp och förstörde både frisyrer och kläder. Vi hade riskerat stämningar för både det ena och det andra, och höga räkningar från kemtvätten. Det är en sån sak man bara inte riskerar.

Ingen vill gå hem dyngsur

Det är därför, enligt mitt företags rekommendationer, som man alltid bör använda sig utav ett partytält. Det spelar nämligen inte roll vad det är för slags event man skall hålla i. En intim födelsedag, eller ett extravagant jippo. Regn kommer förstöra för er, hur man än vänder och vrider på det. Till och med ungarna på ett barnkalas hade blivit förbannade, så hur tror ni då att vuxna i dyra kläder och märkesskor känner?

Vill du också hindra dina gäster från att bli blöta? Hyr ett partytält här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *