Fönsterfärg

Pyssel är det bästa jag vet

Jag är en person som älskar att pyssla, det roligaste jag visste i skolan när jag var yngre var när vi hade pyssel dagar. Bäst var det under julen och påsken för då kunde vi hålla på att göra pyssel i flera dagar.

Men det som jag tyckte var det allra roligast var fönsterfärg

Jag fick fönsterfärg en gång i födelsedagspresent och jag kunde hålla med det dagar i sträck. Jag tyckte var kul att göra olika mönster och figurer som jag sedan kunde sätta upp på mitt fönster. Men eftersom att jag alltid har varit en person som tycker det är kul med förändringar, speciellt när det gäller inredning, så ville jag ändra vilket motiv som jag hade på mitt fönster hela tiden. Ena dagen skulle det vara en massa hjärtan över hela fönstret och en annan dag ville jag att det skulle vara stjärnor, så det gick åt en hel del fönsterfärg.

Även idag tycker jag att det är jätte kul att pyssla, en rolig sak som jag brukar göra varje år är att jag gör julkort till alla i min familj och till alla mina vänner. Vissa år får alla likadana och ibland när jag har mycket tid så gör jag olika till var och en.

Att hålla på med pyssel är det bästa jag vet, och än i dag tycker jag att det kul med fönsterfärg, dok har jag ingen egen och jag tror inte det hade varit så fint att sätta det på alla fönster men jag brukar hjälpa mina barn när dem vill sätta upp något nytt på deras fönster.

Läs mer om fönsterfärg här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *