Facebook för företag

Jag har haft problem att publicera inlägg på min företagssida på Facebook och fattade inte vad problemet var. Det kom hela tiden upp År krävs”  och ”Innan vi schemalägger ditt innehåll måste du lägga in ett år till det datumet du valt.” Efter flera dags trassel och sökande på Google hittade jag företaget Next Step Media och de hade en super enkel lösning på problemet med Facebook.

Det visade sig att det var Microsoft Explorer och Facebook som inte var en bra kombination. Jag vet inte om det var i samband med någon uppdatering från Facebook sida eller om Microsoft gjort någon ändring. Men oavsett så fungerar det inte just nu att använda Facebooks företagssidor och Explorer

Svaret var helt enkelt att byta webbläsare till Firefox.

Next Step Media Facebook tips hittar du här.

Ladda ner Firefox gör du gratis här.

Så nu kan jag tack vare Next Step Media fortsätta sköta min företagssida på Facebook. Tack för det!

Facebook för företag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *