Entresolplan öppnar möjligheter

Att man som företagare kan uppleva svårigheter gällande storleken på de lokaler man har till sitt förfogande är inte något ovanligt. Detta oavsett bransch – men framförallt inom områden där man kombinerar någon typ av försäljning och lager är detta vanligt förekommande. Det många pekar på här är att det bara handlar om att hitta en ny – större – lokal och därefter fortsätta sin verksamhet.

Riktigt så enkelt är det dock inte; man måste nämligen se till faktum att de är svårt att hitta en bra lokal och om man som företagare har turen att göra det – ja, då får man också vara beredd på att denna kommer att kosta väldigt mycket att hyra och att detta således i allra högsta grad är något som kommer att påverka sin egen omsättning.

Det vi menar är att man istället ska göra som företagare som befinner sig i en liknande situation och där man upplever att man inte får den plats man behöver är följande: försök att se över hur lokalen i fråga är uppbyggd och maximera effekten av denna snarare än att du söker efter en ny.

Gemensamt här är att man nämligen ofta har betydligt mer plats än vad man tror i sin lokal och att denna plats ofta finns om man bara vrider sitt huvud uppåt. De flesta lokaler har gott om yta på höjden och där man utan tvekan kan få plats med ytterligare en våning för exempelvis lager, för försäljning eller för att visa upp det färdiga resultatet av de produkter man säljer – exempelvis i form av ett showroom för möbler.

Men – tänker många här; att bygga ett nytt våningsplan är ingenting som man bara gör i handvändning och där krävs det ofta bygglov. Ja, men det finns en annan lösning i form av ett mobilt våningsplan som kallas entresolplan och som går att anpassa efter i stor sätt alla typer av lokaler. Entresolplan är något som man kan montera på plats – enkelt – och som går att montera ned lika snabbt och som tål väldigt mycket tyngd.

Ett entresolplan klarar tyngden

Som exempel på tåligheten så kan vi nämna att entresolplan brukar användas av olika bilhandlare som placerar de objekt de ska sälja på dessa. Ser man den tyngden och applicerar den till de produkter man själv som företagare ska lagra – ja, då brukar också bilden klarna av hur mycket ett entresolplan klarar av.

Det finns alltså ingen anledning till att söka sig till större och mer kostsamma lokaler – om det överhuvudtaget finns sådana tillgängliga – ytan finns ofta en bit upp och är något som man når och kan utnyttja genom ett entresolplan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *