Entremattor Ängelholm

Tro’t eller ej, men jag har fått ett nytt jobb!! Inte för att det är något flashigt, men å andra sidan har jag heller aldrig haft ork nog att gå och utbilda mig så jag är definitivt nöjd med att jag valde just dem (och kanske ännu mer nöjd med att de valde mig).

Mitt nya jobb går ut på att åka ut till diverse företag och sälja entrémattor. Om ni undrar vad jag gjort de senaste dagarna (då jag inte bloggat) så har jag varit fullt upptagen med att genomgå diverse olika internutbildningar på företaget. Grattis Bella – du är nu ett levande uppslagsverk när det kommer till entrémattor, nu släpper vi dig fri för att sprida din kunskap i alla Ängelholms kontorslokaler.

Skämt och sido. Det är ett jobb. Ett bra sådant, till och med. 134 kronor i timmen och tillgång till en egen firmabil. Jag väljer själv när jag vill ta lunchraster och jag taktar upp mitt arbetsschema själv efter egen förmåga. De har som krav att man ska ha besökt minst fem företag per dag (det finns folk som sitter och ringer och bokar in avtalade möten, sedan är det upp till mig att passa in det i schemat).

Jag ser verkligen fram emot att jobba och få in lite kosing. Mamma och pappa börjar trötta ut mig ordentligt med sitt tjat och lillsyrran, som ju alltid ska vara lite bättre än alla andra, fick jobb på samma café jag sökte för bara nån månad sen. Så jävla surt. Så det här kan man se som min payback till världen om man vill. Ett långfinger till patriarket eller något sånt (såg det på en affisch i centrum häromdagen, haha).

Företaget jag jobbar för har en hemsida som passande nog heter entremattorängelholm.se, så är ni nyfikna på min nyfunna karriär kan ni ta en titt där om ni vill.

Läs mer om Entremattor Ängelholm

Natti natti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *