En minst sagt oväntad överraskning

Såhär fint var det när vi var på julbord i SkåneFörra julen så tog vår chef med oss alla på ett riktigt roligt julbord. Vi fick inte reda på vart vi skulle innan utan det var en stor överraskning för oss alla när bussen kom och hämtade oss på kontoret efter jobbet en dag.

Ska vi verkligen på julbord?

Vi hade som sagt inte en aning om vart vi skulle, vilket skapade en hel del tissel och tassel om vad vi skulle göra. Vissa trodde att vi kanske skulle åka till en supefin restaurang och andra trodde att vi skulle köra 5-kamp med efterföljande mat på något ställe.

Men ni ska tro att vi blev förvånade när bussen körde ut i skogen och stannade utanför ett fint slott. För ett ögonblick trodde vi att vi hade kört fel och att chauffören skulle gå in för att fråga om vägen tillbaka, men så var det alltså inte. Det var här vi skulle gå på vårt julbord.

När vi kom in i slottet så välkomnades vi alla med champagne och jordgubbar och då fick vi lite information om olika julbord i Skåne som samarbetade med varandra för att ge sina uppgifter en otrolig helhetsupplevelse. Därefter visade de in oss i en stor matsal där vi fick julbordet serverat och jag måste säga att det var ett ordentligt julbord! Där fanns allt man kunde önska sig och lite till. Det var inte många av oss som var hungriga dagen efter kan man ju säga.

Vi tyckte alla att detta var en riktigt trevlig överraskning av chefen och vi tycker att alla andra också ska få uppleva detta julbord, så gå in på julbordskåne.nu och läs mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *