En händig man

Det är viktigt med bra takarbeten i MalmöGanska nyligen flyttade jag och min sambo till ett hus en liten bit utanför Malmö, innan det bodde vi i en lägenhet ganska centralt. Men nu har vi båda blivit lite äldre och det börjar snart bli dags att tänka på att skaffa barn och vi tyckte det hade varit roligare att låta vårt barn växa upp i ett hus där vi har tillgång till vår egen trädgård där barnen kan vara ute och leka. Dessutom är både jag och min sambo otroliga djurvänner och har länge velat ha en hund, men det fungerar inte riktigt när man bor på 6e våningen i en liten tvåa.

Huset som vi köpte krävde inte så mycket renovering och min man är ganska händig så han har fixat det mesta själv. Men något som han inte kan så mycket om är takarbeten, och taket på huset är jätte gammalt och till och med sönder på vissa ställen så det var ett måste att lägga om det.

För att vara på den säkra sidan tänkte vi anlita någon som kan göra takarbetet åt oss, så vi vet att det blir rätt gjort.

Jag hade aldrig anlitat någon till att göra något sådant innan då jag har bott i lägenhet i hela mitt liv och alltid haft en vaktmästare nära till hands. Det var bara till att ringa så kom han och fixade det vi behövde hjälp med, väldigt smidigt.

Så för att hitta en bra takläggare i Malmö fick jag ta hjälp av google. Jag sökte på ”takarbeten Malmö” och hittade ganska snabbt ett resultat som kändes bra.

Och jag kan tala om att jag hade valt helt rätt!

Killarna som kom och lade om taket var jätte trevliga och duktiga, dessutom gjorde dom ett snabbt men noggrant arbete till ett mycket bra pris!

Om ni behöver hjälp med takarbeten i Malmö tycker jag att ni ska kika in på deras hemsida: takarbetenmalmö.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *