Drömhuset

Vårt fina hus. Poolen är på baksidan.Ända sen jag var liten har min familj bott i lägenhet, en ganska stor och fin lägenhet faktiskt som ligger väldigt centralt i Malmö. Jag har trivts jätte bra i lägenheten, det enda som fattas är en trädgård som man kan vara i.

Nästan alla mina vänner bor en liten bit utanför centrala Malmö, i hus. Dom flesta utav dom har även en pool i trädgården och det har varit min dröm sen jag var liten. Att ha en trädgård med en pool i. Även om jag är många år äldre nu så är det fortfarande lite min dröm att få ha en pool, så skönt att slippa att alltid behöva ta sig till stranden på sommaren när det är så varmt.

Och häromdagen så berättade mina föräldrar att dom hade köpt ett hus, alldeles i samma område som mina vänner bor i!

Vi åkte och kollade på huset tillsammans och det var jätte fint! Det var vitmålat med en terrass på baksidan. Huset hade ett jätte stort och fint kök som var alldeles nyrenoverat.

Och mitt rum var nog det finaste i hela huset.

Jag hade fått en stort fint rum, som hade en balkong ut mot baksidan av huset. Dessutom hade jag fått ett eget badrum med badkar och en alldeles egen walk in closet.

Men jag måste ändå säga att det bästa med hela huset var att på tomten hade vi fått en pool! Den var inte helt färdigbyggd men den skulle vara klar lagom till att sommarvärmen kommer.

Jag är så glad att mina föräldrar tog beslutet om att flytta till hus, jag trivs jättebra!

Om ni ska bygga pool på er tomt tycker jag att ni ska kolla in den här sidan: poolmalmö.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *