Behöver hjälp med synen

Även om jag inte har några större problem med synen, finns dagar då jag verkligen funderar över ifall man inte skulle gå till en optiker. Det handlar för min del om att ögonen svider när jag sitter allt för länge vid en dator. För många kanske detta är någonting man kan undvika, men i mitt yrke handlar det mesta om att sitta vid datorn och skriva kod och då behöver man någonting som hjälper ögonen lite ibland. Det finns en optiker som har mottagning i samma hus som kontoret och varje gång jag går från jobbet tänker jag att jag borde knalla in och boka tid för synundersökning. Det är dessvärre någonting som inte blivit gjort på lång tid nu, men jag skall ta mig kragen och gå dit imorgon.

Att komma till en optiker känns på något vis lite som en hälsoundersökning. Det finns en hel del problem som kan komma utifrån dålig syn, och huvudvärk är en ett av dom. För mig skulle det vara oerhört bra att komma iväg till någon optiker som har stor vana av datorjobbare eller vad man nu skall kalla sig. Det borde vara en kategori patienter som en optiker träffar regelbundet. Jag vet inte om man kan få ett besök hos en optiker som friskvård från arbetsgivaren, men det skulle vara bra om det gick till så. Det hade inneburit att jag kunde gå till en optiker i närheten redan idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *