Bättre värme

Vi slipper frysa med bergvärme StockholmHuset som vi bor i ligger ute i Stockholm skärgård och det är så himla mysigt att bo här ute. Det är mysigast på sommaren men det är även mysigt på vintern med all snö och isen som lägger sig på sjön. Jag har bott här i snart 5 år med min man och varje vinter har vi problem med värmen, ibland fungerar det som det ska och ibland fungerar det nästan inte alls.

Och vi är så trött på att frysa nu

Så i somras bestämde vi oss för att ta tag i att byta värmebolag så att det skulle bli klart till vintern, så att vi kanske för en gångs skull skulle slippa frysa. Jag tycker så synd om vår lilla hund som kommer och kryper ner i vår säng för att han fryser nere på golvet.

Men att välja värmebolag kunde va svårare än vad jag trodde, det fanns så många att välja imellan. Jag frågade mina vänner och min familj vad dom använde för något och det som fastnade mest var bergvärme Stockholm. Min kompis hade haft det i flera år och hon tyckte det fungerade jätte bra. Dessutom var det bra pris och även bra för miljön, sånt gillar jag!

Så vi valde bergävärme i Stockholm och under hösten blev bytet klart, lagom till vintern. Vårt hus har aldrig varit så varmt och skönt som det var nu i vintras, vi är så glada att vi bytte och att vi valde just bergvärme Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *